Tick21 - företaget bakom Faktura24

Företaget bakom tjänsten Faktura24 är Tick21 SIA, ett väl etablerat företag (aktiebolag) som grundades 2005 och som har kontor och säte i EU-landet Lettlands huvudstad Riga. Företaget startades av svenska entreprenörer, permanent bosatta i Lettland, med mångårig erfarenhet av marknadsföring, webbutveckling och sökmotoroptimering. Tick21 SIA utvecklar produkter och tjänster som säljs på såväl den svenska marknaden som internationella marknader.

För att säkerställa att servicenivån, kundtjänsten och kvaliteten håller den nivå som man som svensk kund förväntar sig har Tick21 SIA, förutom lettisk personal, även svenska anställda med svenska som modersmål. Vi har väldigt duktiga programmerare, tekniker och designers som jobbar med, utvecklar och finns tillgängliga för Faktura24 på en daglig basis och alla våra anställda är väl införstådda med vad som förväntas av dem när det kommer till kvalitet, säkerhet och användarvänlighet.

Mer information om företaget

Vårt kontor ligger i centrala Riga, på Dzirnavu iela 87. Företagets organisationsnummer är 40003787002 och momsregistreringsnumret (EU VAT No.) är LV40003787002. Klicka här för att verifiera VAT-nummer för EU-företag. Du kan även begära ut alla registrerade uppgifter som företaget (precis på samma sätt som för ett svenskt eller annat EU-registrerat företag) via EBR.

Betalningar, datalagring och säkerhet

Att använda Faktura24 är säkert - på många sätt till och med säkrare än att använda en Sverigebaserad tjänst. Betalningarna till Faktura24 administreras av Paynova, som är ett svenskt företag.

Själva tjänsten Faktura24 ligger på på två seperata dedikerade kraftfulla servrar som har 2 x Opteron 6272, 32 Cores (2x16) samt 2x SAS HDDs, 15k rpm med Hardware RAID 1. En av dessa servrar agerar failover. Daglig backup och ytterligare backups av databaser etc. sker på externa servrar. Vi använder oss också av Level 3's CDN (Content Delivery Network).

Servrarna är placerade i Tyskland, vilket är ett logiskt val på grund av landets geografiska läge i Europa och då landet har en av Europas största backbones via Level 3. Datasäkerhet och sekretess hanteras enligt alla gällande EU-lagar. Eftersom servrarna finns placerade i annat EU land än företaget ger det dessutom våra användare ett extra skydd av sekretess och integritet.

Välkommen som kund hos Faktura24 - ett lite tryggare faktureringsprogram.